Skip to main content

Nieuws

Nieuwe interface invert

by Liesbet Galmart on 2019-05-13T16:34:00+02:00 in Gezondheidszorg en zorg | Comments

https://invert.demo.iscientia.net/_layouts/invert/search.html

De overgang naar de nieuwe INVERT gebeurt op maandag 3 juni.  INVERT kan dan een tijdje onbereikbaar zijn. 

 

De URL http://www.invert.be  brengt je vanaf dan naar de nieuwe INVERT. De URL’s binnen de nieuwe INVERT zijn anders dan in de oude INVERT.  Je vindt ze hieronder.  Hiermee kan je de gebruikers rechtstreeks naar één van de zoekpagina’s loodsen.   Gebruik je een Ezproxy of andere bibliotheeksystemen voor toegang tot databanken, dan is het nodig om de URL’s in jullie systemen aan te passen.

Je zal op de nieuwe INVERT ook nog een tijd een link vinden naar de oude INVERT.  De oude Invert krijgt als URL http://old.invert.be en zal nog tot 1 september beschikbaar blijven.

 

Wat is nieuw in INVERT ?

  • Filters! In de nieuwe INVERT kun je de bij-trefwoorden beter gebruiken. Je krijgt in het resultatenscherm filters voor Subheading, Groep en Type zodat je je zoekactie inhoudelijk kan inperken.  Er zijn ook filters op Jaar, FulltText en Bevat (bv. Schema, Casus, …)
  • Er is een nieuwe Advanced Search met indexen en met de mogelijkheid om naast veld-per-veld ook ‘alle velden’ of ‘alle trefwoordenvelden’ (Trefwoorden, Subheadings en Groepen) te doorzoeken.  Je kunt daarbij Booleaanse operatoren gebruiken.
  • Ook nieuw: vanaf nu voegen we nieuwe records doorlopend toe en verschijnen ze meteen in je zoekresultaten. Je hoeft dus niet meer te wachten op de tweemaandelijkse updates. Zo houden we de vinger echt aan de pols.
  • En ja, we zullen voortaan ook gebruikersstatistieken kunnen leveren!
  • Wist je trouwens dat we al bij meer dan de helft van de nieuw toegevoegde records een link naar de full tekst kunnen leggen?

 

 


 Add a Comment

0 Comments.

  SubscribeEnter your e-mail address to receive notifications of new posts by e-mail.


  Archive  Return to Blog
This post is closed for further discussion.

title
Loading...